Wat is Numerologie?

Numerologie is de kennis der getallen die al eeuwen geleden door grote wijsgeren werd toegepast.

Misschien heb je het niet zo snel door, maar getallen spelen een grotere rol in ieder zijn leven dan we doorhebben. 
Vraag maar eens naar iemands lievelingsgetal en waarom dat zo is.
Sommige mensen hebben een ’tel tik’: bij het tanken moet het bedrag altijd eindigen op… of ze tellen hun stappen tijdens het lopen. 
Waarom is er geen 13e rij in het vliegtuig? Zelfs hoog in de lucht werken de getallen door!
Elk getal heeft zijn eigen vibratie en daarmee zijn eigen specifieke kenmerken.

Numerologie geeft ons beter inzicht in onszelf en in de mensen waar we dagelijks mee te maken hebben. Wanneer we elkaar beter kennen ontstaat er onderling meer begrip wat bijdraagt aan een prettige samenleving.

Numerologie kun je toepassen bij twijfel over de koop van een woning, het aannemen van een nieuwe medewerker, het starten van een nieuwe baan, het bepalen van het soort vakantie dat je wilt (rust, een dynamische familievakantie, introspectie en bezinning enz), de datum van opening van een nieuwe zaak en meer.

Getallen vormen een deel van ons leven. Ze vormen het kader waarin wij leven, ze komen voor op onze geboorteakte, trouwakte, en ten slotte onze overlijdensakte.

Daarnaast kom je overal in het dagelijks leven getallen tegen in de vorm van telefoonnummer, kenteken, huisnummer, bankpas, je pincode, kluisnummers en meer. 

Wanneer je vaak met de getallen bezig gaat zie je niet alleen getallen, maar voel je steeds meer de energetische waarde ervan. Je krijgt inzicht dat gebeurtenissen niet voor niets op bepaalde dagen (lees: data) plaatsvinden.

Je krijgt meer rust omdat je leert te zien dat alles tot een groot plan behoort dat speciaal voor jou bestemt is! 

Inzicht en Transformatie dankzij de gratis online mini-cursus Numerologie

Wat willen de getallen jou vertellen om inzicht te krijgen in jouw levenspad, jouw talenten, je verleden en je komende jaren? 
Krijg meer begrip voor jezelf en de ander en alles wordt een stuk gemakkelijker!