Inhoud Cursus Numerologie

Cursus Numerologie

Ben jij benieuwd naar wat de getallen jou en of anderen willen vertellen en hier een verdieping in ontdekken, dan is de online cursus Numerologie voor jou!

Gebruik deze cursus voor jezelf of om anderen te helpen met Numerologie.

Je ontdekt:

De lesstof wordt stap voor stap aangeboden en zit vol opdrachten waardoor je de Numerologie eigen kunt maken en hier anderen mee kunt helpen naar meer inzicht, begeleiding en verandering. De cursus is geheel online en je kunt het in je eigen tempo volgen.

Wat kun je ermee?

Met numerologie kun je verschillende aspecten van jezelf en je levenspad verkennen. Het geeft inzicht in persoonlijkheid, talenten, uitdagingen en levensdoelen. 

Door middel van de getallen creëer je een persoonlijkheidsprofiel. Dit kan helpen inzicht te krijgen in karaktereigenschappen, sterke punten en zwakke punten. Door hier mee aan de slag te gaan voor jezelf of met anderen ontwikkel je jezelf. 

De cursus kan ook gebruikt worden om voorspellingen te doen over verschillende aspecten in je leven, zoals carrière, relaties of gezondheid. Dit doe je door belangrijke data en getallen te analyseren.

Door numerologische profielen van twee mensen te vergelijken krijg je inzicht in de compatibiliteit van hun relaties. Dit kan zowel op romantisch gebied als op vriendschap of zakelijke relaties.

Verdiep je erin en doe bijzondere ontdekkingen.

Wat leer je?

Details

Studiemethode: thuisstudie online.

Omvang: 9 lessen aangeboden middels video’s en werkboek.

Studieduur: Gemiddeld 8 weken. Bepaal zelf je studietempo.

Begeleiding: online en vragen via e-mail.

Kosten cursus: 139 euro incl. btw

Direct starten?

Vul je naam en e-mailadres in om je in te schrijven voor de cursus: